Valgus Pro – picioarele cu monturi au nevoie de el

By on August 31, 2017

Valgus Pro este varianta nechirurgicala pentru corectia monturilor de la picioare, intrucat stim foarte bine ca acestea se trateaza cu multa munca si cheltuiala, respectiv interventii chirurgicale, unguente si medicamente topice, masaj, gimnastica si fizioterapie. De multe ori monturile sunt neglijate si tratate cu superficialitate, iar in timp se dovedeste ca apar complicatii, care constau in aspect neplacut si dureri crunte. Cum poate un produs nou precum Valgus Pro sa trateze o problema atat de complicate, vom afla in randurile ce urmeaza.

Despre Valgus Pro

Exista multe persoane care se confrunta cu aceasta afectiune si care efectiv nu mai stiu ce sa incerce pentru tratarea ei. Sunt multe metode de tratare dupa cum ati vazut si in randurile mentionate anterior, dar de cele mai multe ori se dovedesc a fi ineficiente. Nu mai zic ca producatorii de pe internet profita de aceasta afectiune a piciorului si de faptul ca oamenii suferinzi chiar sunt disperati sa scape de problema sau cel putin sa o amelioreze ca sa fie durerile mai suportabile, dar nu fac decat promisiuni desarte. Ei bine, NU este si cazul produsului descoperit de mine, care se numeste Valgus Pro.

Cumparati acum la pret promotional!

COMANDA

Nu stiu sa va spun daca va scapa in totalitate de monturi, dar merita sa aflam in randurile ce urmeaza. Tot ce va pot spune momentan este ca avem de a face cu un produs care pare a fi numarul 1 in tratarea monturilor de la picioare sau hallux valgus cum este numele medical si se prezinta sub forma unei protectii de silicon pentru picior. Un alt lucru care m-a atras la acest produs este faptul ca se afla la un pret ceva mai accesibil decat toate celelalte metode de tratare, deci poate fi o solutie la indemana.

Ce sunt monturile de la picioare?

Am mentionat de cateva ori ca produsul este strict pentru tratarea montuilor de la picioare, o afectiune des intalnita.  Tin sa mentionez ca monturile reprezinta o deformare a articulatiei degetului mare de la picior, lucru care il face sa se incline intr-o parte. Se crede ca la baza aparitiei acestei deformatii sta predispozitia genetica, care este agravata si de statul prea mult in picioare, incaltamintea stramta si incomoda, varsta inaintata. Odata ce semnele incipiente sunt trecute cu vederea apar complicatii grave precum, uzura articulatiei de baza, deteriorarea cartilajului, cresterea si deformarea osului, iritabilitate si excesiva a monturilor. Se merita sa treci prin asemenea chinuri? Sa nu uitam ca picioarele sunt cele care ne poata in lume si ne ajuta sa ne desfasuram activitatile zilnice. Trebuie protejate!

Va recomand sa cititi si alte probleme cauzate de monturi pe pagina oficiala a produsului si credeti-ma nu-s putine deloc!

Ce nu spun producatorii?

Un produs care promite ca rezolva o problema asa dificila cum sunt monturile necesita o analiza profunda, intrucat exista pe piata foarte multe produse de acest gen care sustin sus si tare ca trateaza si nu fac nimic sau doar prea putin. Nu zic ca ar fi cazul acestui produs, dar consider ca producatorii nu ar trebui sa foloseasca cuvinte asa mari precum tratarea monturilor, deoarece abia interventiile chirurgicale rezolva afectiunea. Consider ca ar trebui sa insiste mai mult pe ideea de prevenire a aparitiei monturilor prin folosirea dispozitivului lor si ameliorarea simptomelor specifice. In asa fel, ar evita posibile comentarii negative si ar creste credibilitatea deja existenta si mai mult.

Un alt aspect pe care l-am observat este faptul ca producatorii mentioneaza ca problema ar trebui sa se rezolve intr-o luna de zile de utilizare a dispozitivului. Parerea mea este ca produsul poate fi foarte eficient daca problema monturilor este luata din faza incipienta, dar in cazuri mai grave ma indoiesc ca este de ajuns doar ce ofera acest produs si fara o interventie medicala in urma unui control de specialitate. Nu uitati, cu cat actionati mai repede asupra monturilor cu atat mai eficient preveniti agravarea simptomelor, asa ca produusl poate fi util in prevenirea situatiilor agravate.

Un ultim aspect sesizat ar fi ca nu este mentionata optiunea de returnare a produsului si nimic mentionat despre certificatul de calitate. Recunosc totusi ca producatorii spun ca tin foarte mult la reputatia lor si inainte de expedierea produsului verifica toate aspectele ca sa fie finalizata complet comanda, iar cumparatorul sa fie multumit. Ma gandesc ca acesta ar fi motivul pentru care nu se mentioneaza nimic de returnare. Consider ca telefonic se poate intreba si despre acest aspect atunci cand confirmi comanda. Sunt sigur ca vei fi lamurit pozitiv.

Ce contine Valgus Pro?

Din motive evidente ma vad nevoit sa sar peste partea cu ingredientele, deoarece acestea nu exista. In cazul de fata este vorba despre un produs fixator, o fila de silicon care se aplica pe degetul mare si este non alergica, astfel incat permite purtarea permanenta chiar si pe sub incaltari. Puteti vedea pe pagina oficiala cum arata exact dispozitivul.

Ce parere ai?

Am citit fel si fel de pareri despre acest produs, unele pozitive, altele negative si ma gandesc ca poate nu a functionat la persoanele care au actionat in stare grava a afectiunii mentionate sau cine stie. Ar trebui ca orice parere ar fi, sa fie mai bine argumentata, cu date exacte despre timpul de folosire si rezultatele obtinute, intrucat ar fi cam cele mai orientative puncte pentru cei care intentioneaza sa cumpere produsul si nu au incredere.

Din punctul meu de vedere, dispozitivul merita sa fie luat in seama, deoarece am vazut si pareri ale medicilor ortopezi  care isi dau cu parerea si cred ca sunt destul de avizati sa faca asta. Astept asadar cat mai multe comentarii pertinente cu privire la acest produs. Nu uitati ca daca actionati din timp, orice se poate preveni!

Cumparati acum la pret promotional!

COMANDA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *