Scapam in doar 8 minute de durerile cronice folosind Magneto500?!

By on January 10, 2018
magneto500 durere

De fiecare data cand citesc despre inovatiile din domenii precum presopunctura sau magnetoterapie, raman placut impresionata. Astazi vreau sa va prezint Magneto500, care sunt niste branturi biomagnetice pentru incaltaminte.

Folosindu-le vom scapa de orice fel de durere cronica. Fara sa apelam la medicamente, injectii, perfuzii, masaje, kinetoterapie, meditatie sau la orice alta metoda invaziva sau nu.

Cine a inventat Magneto500?

Profesor-doctorul Chandler Scott (Ohio College) este cel care a facut posibila aparitia acestui tratament universal. Acesta a realizat multe studii si teste pentru a-si perfectiona si breveta inventia.

Folosind Magneto500 ne bucuram de garantia originalitatii, calitatii si satisfactiei. Trebuie doar sa-l incercam, nu avem nimic de pierdut. Daca veti citi forumurile din alte tari, veti observa ca mii de persoane au reusit sa scape de durerile groaznice pe care le aveau de luni sau ani de zile.

Fiind un produs nou, recent aparut pe piata mondiala, nu toata lumea cunoaste modul in care functioneaza Magneto500. Asa ca voi incerca sa explic, pe scurt, ce am inteles eu.

Presopunctura chinezeasca (cunoscuta de secole) este combinata cu magnetoterapia (terapie moderna). Vom scapa de durere, vom putea sa ne reluam activitatile cotidiene in mod normal si ne vom ajuta corpul sa functioneze din nou corect.

In talpa avem circa 700 de puncte care sunt terminatiile nervoase, receptorii, care duc catre organele din corpul nostru.

Cum a fost gandit Magneto500 si cum ne ajuta?!

Magneto500 are insertii speciale care maseaza talpa in timp ce mergem si in acest fel sunt stimulati receptorii. Vom beneficia de un masaj, prin fiecare pas pe care il facem.

Aceste branturi se pun in incaltaminte si trebuie doar sa mergem, pasim. Este o abordare non-invaziva pentru a scapa de durere.

magneto500 amelioreaza durerea

In acest sens circulatia sangelui in organe va fi stimulata si in felul acesta substantele nutritive (oxigen, hormoni, anticorpi, enzime) vor circula mai bine, iar toxinele vor fi eliminate.

Impulsurile electrice ale durerii sunt oprite de campul magnetic care intra instant in tesuturile problematice. Inflamatiile se vor vindeca cu rapiditate, la fel si edemurile, umflaturile si tot ce inseamna hipersensibilitate.

Campurile magnetice (ale caror puteri magnetice sunt de 970 Gauss) vor actiona la nivel celular, vor stimula oxigenarea si hranirea. Corpul se va curata de toxine.

Durerea incepe sa dispara, iar organismul va functiona corespunzator.

Cine poate folosi Magneto500?!

Orice fel de persoana care are dureri, indiferent de varsta, sex sau afectiuni. Sunt suficiente doar 8 minute de tratament pentru a incepe sa simtim ca durerea dispare. Dupa 30 de zile vom reusi sa scapam si de cauza care a dus la aparitia durerii.

Folosind Magneto500 scapam de mai multe tipuri de dureri. Ale coloanei vertebrale si articulatiilor, musculare, ale organelor interne.

Vom reusi sa ne imbunatatim circulatia sangelui, sa ne recastigam mobilitatea in miscare, sa scapam de migrene, de alergiile pielii si de cele alimentare.

Chiar si excesul de greutate va fi redus, pentru ca vom putea sa eliminam toxinele din corp si metabolismul va fi accelerat.

magneto 500 pt durere

 

Cu ce se deosebeste Magneto500 de alte tratamente impotriva durerii?

Este cu de pana la 6 ori mai rapid decat medicamentele sau injectiile. Dupa 30 de zile de la utilizare scapam permanent de durere. Vom scapa si de problema de sanatate care cauzeaza durerea.

Nu sunt doar promisiunile producatorilor, ci sunt comentariile venite din partea celor care au incercat acest tratament.

Simplu de utilizat, trebuie doar sa punem Magneto500 in incaltamintea pe care o purtam zilnic si … sa mergem. Fiecare pas ne va ajuta sa scapam de durerea care ne impiedica sa ne desfasuram activitatile cotidiene.

Nu ezitati sa ne lasati parerea voastra despre Magneto500!

Pentru ca nu foarte multe persoane au incredere in presopunctura sau magnetoterapie, o sa va rugam sa lasati un comentariu cu parerea voastra.

Ati folosit deja Magneto500 si va simtiti mult mai bine? Atunci scrieti care a fost experienta voastra si ii vom putea ajuta si pe cei indecisi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *