Ling Fluent sau cum putem invata o limba straina in doar o luna!

By on November 17, 2017

In zilele noastre cunoasterea unei limbi straine de circulatie internationala este vitala. Cu cat stim mai multe limbi straine, cu atat mai bine! Ling Fluent este o platforma de tip e-learning multimedia care a castigat apreciere la nivel european.

Cu ce este diferita aceasta metoda de invatare si cat este de eficienta, ramane sa aflu in continuare. Daca vreti sa invatati in doar o luna o limba straina, atunci trebuie sa cititi randurile de mai jos!

Cum ne ajuta Ling Fluent?!

La o simpla cautare pe cele mai mari forumuri ne dam seama ca deja sa stii o limba straina, de obicei engleza, nu mai este ceva iesit din comun. Copiii invata de la desenele animate, adultii din filme, cu totii avand nevoie de ea zi de zi!

Chiar si pentru creierul nostru este un exercitiu formidabil, pentru ca ne dezvolta foarte mult capacitatile de a interactiona cu lumea din jur. Societatea “ne vede” cu alti ochi, atunci cand stim si putem sa ne exprimam in cat mai multe limbi straine.

Folosind platforma Ling Fluent vom reusi sa invatam pana la 8 limbi straine, cele mai folosite in Europa, si anume: engleza, germana, franceza, italiana, spaniola, olandeza, suedeza, norvegiana.

Daca asta vi se pare extraordinar, sa va zic ca aceste limbi pot fi invatate in doar o luna! Ce ziceti de asta?! Pare de domeniul fantasticului? Se pare ca nu, este pura realitate!

lingfluent1

Cum este posibil sa invatam o limba straina in doar 30 de zile?

Leo Anders este un cunoscut poliglot danez, un geniu. Acesta a tinut cont de modul in care invata copiii, iar alaturi de psihologi si programatori a reusit sa formeze platforma Ling Fluent.

Stim ca in copilarie creierul uman absoarbe, “ca si un burete”, cu mare usurinta si rapiditate informatiile, iar ceea ce invatam nu uitam (ne referim acum la invatarea vocabularului).

Exact in acest fel functioneaza platforma Ling Fluent: la inceput vedem cuvintele noi, apoi le auzim in propozitii si doar dupa aia aflam ce inseamna. Cand auzim o fraza la inceput se activeaza emisfera dreapta a creierului cu transmiterea verbala, iar apoi cea stanga cu imaginea.

Folosind platforma e-learning Ling Fluent putem invata in fiecare zi chiar si pana la 200 de noi cuvinte, fapt ce face usoara invatarea unei limbi straine in doar o luna.

Mai multe informatii despre metoda de invatare a limbilor straine cu Ling Fluent

Folosind platforma Ling Fluent putem invata oriunde si oricand dorim. In drum spre locul de munca, in pauza, in vacanta, oriunde am fi si oricand avem liber, chiar si doar 15 minute. Mi se pare fascinant acest aspect. Sa poti invata cu usurinta o limba straina, direct de pe telefon, tableta, laptop. Fara meditatori sau costuri ridicate!

Observ in comentariile celor care au utilizat aceasta metoda ca este foarte simplu de folosit platforma, intuitiv. Nu avem nevoie si de studii in domeniul tehnologic.

lingfluent2

Pe pagina oficiala a acestei platforme exista cursuri atat pentru incepatori, cat si pentru avansati. Sunt trei pachete: basic, basic pro si vip. In fiecare dintre acestea avem posibilitatea sa verificam cat am avansat.

Un curs are 1000 de cuvinte, din 15 categorii (munca, sanatate, casa, familie, viata de zi cu zi, calatorii, afaceri, arta, natura, vreme, mass-media, tehnologie, bani). Cele mai utile si folosite expresii care sa ne poata ajuta in orice situatie.

Nu am gasit nimic in neregula pe pagina oficiala a acestei platforme. Din toate informatiile oferite de cei care pun la vanzare aceasta metoda de invatare am inteles cum este posibila aceasta performanta. Cei care au utilizat deja platforma se declara mai mult decat multumiti, iar numarul acestora este foarte mare pe forumurile de specialitate!

Este foarte importanta parerea ta despre Ling Fluent!

In cazul in care ati folosit deja platforma Ling Fluent, va rugam sa lasati un comentariu in randurile de mai jos. Cat de usor ati invatat si in cat timp? A fost utila aceasta platforma si daca a meritat investitia? Va multumim anticipat pentru timpul alocat si pentru rabdare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *