Eyes Cover: bun pentru ochii tai

By on May 24, 2017

Cearcanele si pungile de sub ochi sunt printre cele mai deranjante probleme cu care te poti confrunta. De cele mai multe ori acestea apar datorita oboselii, stresului, alimentatiei necorespunzatoare si o serie de alti factori de mediu. Un lucru foarte important despre care probabil nu multa lume stie este faptul ca aceste cearcane daca nu sunt tratate, in timp pot afecta pielea ajungandu-se la umflaturi, linii fine, riduri s.a.m.d.

Pentru a scapa de acest disconfort puteti apela foarte usor la diferite produse de ingrijire a pielii specializate pe acest domeniu. Un produs curent pe piata despre care vom discuta in acest articol este Eyes Cover.

Ce este Eyes Cover?

Eyes Cover este un tratament revolutionar pentru tratarea ochilor obositi care ascunde si diminueaza in mod cert cearcanele de sub ochi, putand in acelasi timp si sa reduca ridurile si liniile fine. De asemenea Eyes Cover are rolul de a imbunatati circulatia periferica si relaxarea muschilor din jurul ochilor.

Comanda cu 50% reducere

COMANDA ACUM

Tratamentul consta intr-o masca care poate lua forma anatomica a fetei foarte usor. Producatorii recomanda aplicarea acestei masti intre 10-15 minute, timp in care pielea din jurul ochilor devine instantaneu proaspata si intinsa, reducand astfel umflarea si ajutand la disparitia cearcanelor.

Modul de functionare

Eyes Cover poate fi considerat un produs eficient datorita faptului ca permite muschilor din jurul ochilor sa se odihneasca, reducand astfel stresul oxidativ asupra tesutului muscular. Aceasta masca poate fi folosita in 2 etape diferite: in stare rece, respective in stare calda.

Indiferent prin ce modalitate alegeti sa folositi masca, beneficiile vor fi asemanatoare. O parte dintre acestea sunt urmatoarele:

  • Elimina umflaturile de sub ochi
  • Reduce aparitia cearcanelor
  • Trateaza spasmele musculare
  • Atenueaza simptomele migrenei si vartejurilor
  • Netezeste ridurile fine

Acestea sunt doar o parte dintre beneficiile oferite. O lista mai detaliata a tuturor beneficiilor pe care le poate oferi o puteti gasi pe site-ul lor original, chiar aici.

Care este pretul?

Din cate am observat pretul acestei masti la momentul actual este de 139 lei, redus de la 278 de lei. Nu stiu insa cat de real este vechiul pret, dar cel actual consider ca este unul decent. Un lucru care mi s-a parut interesant asupra acestei masti este faptul ca dupa folosirrea initiala, poti reveni din nou la aplicarea ei si aceasta sa iti ofere aceleasi efecte.

Parerea ta care este?

Astept sa aflu care este si parerea ta in legatura cu aceasta masca. Daca sunt persoane care au apucat sa o utilizeze si ar dori sa spuna cate ceva despre ea ar prinde tare bine.

Comanda cu 50% reducere

COMANDA ACUM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *