Dieta de 3 ore – mananca ce vrei si slabeste 8kg in 2 sptamani!

By on June 23, 2017

Aceasta spectaculoase dieta , dieta de 3 ore , a fost inventata de Jorge Cruise , un expert de fitness si nutritie , care a lansat si carte “3 hour – diet”, ea devenind foarte populara in America. Cu aceasta dieta poti pierde 8 kg in primele 2 saptamani , urmata de o slabire lenta , de 1 kg pe saptamana , in caz ca ea mai este urmata.Denumirea dietei nu vine de la faptul ca dureaza 3 ore , ci ca trebuie sa mananci din 3 in 3 ore si sa nu consumi nimic cu 3 ore inainte de culcare . Autorul dietei considera ca mancand zilnic la 3 ore , eviti infometarea , iti controlezi apetitul si iti pastrezi energia pentru a organiza cat mai bine programul de slabit . Cand corpul este prea multe ore lasat fara hrana , organismul incepe sa stocheze si procesul de slabire este mai incetinit.

Principiile dietei sunt:

  1. Incearca sa iti organizezi programul in functie de ora la care te trezesti.
  2. Important este sa mananci din 3 in 3 ore , iar in pauzele dintre mese sa nu mananci nimic.
  3. Poti manca orice iti doresti , doar ca in cantitati mult mai mici fata de cat mancai inainte de inceperea dietei.
  4. Inainte de culcare cu 3 ore nu trebuie sa mai consumi nimic.
  5. Trebuie sa ai 5 mese pe zi , aici incluzand si gustarile.
  6. Mesele principale trebuie sa contina maximum 400 de calorii fiecare , iar gustarile 100 de calorii. La mesele principale si voie si cate un desert de 50 de calorii.
  7. Exercitiile fizice nu sunt obligatorii.
  8. Alcoolul nu este permis.
  9. Pentru a obtine rezultate cat mai bune , dieta trebuie tinuta 28 de zile.

Daca respecti toate regulile aceste diete , in primele 2 saptamani slabesti 8 kg , iar in urmatoarele 2 saptamani cate 1 kilogram pe saptamana , deoarece organismul de obisnuieste cu dieta si intervine perioada de stagnare , care se instaleaza in oricare dieta.

Este recomandat sa tii dieta 4 saptamani pentru a evita efectul yo-yo , un efect care apare dupa incheierea curelor drastice , ceea ce inseamna ca pui la loc kilogramele intr-o perioada mai scurta decat dieta de slabire . Recomandat este sa tii dieta 4 saptamani , dupa care sa maresti numarul caloriilor consumate cu 200-300 pe zi in urmatoarele saptamani dupa incheierea dietei.

 

TOP SUPLIMENTE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *