Carbune medicinal: ales cu atentie ne poate simplifica viata

By on October 9, 2018
carbune medicinal

Este important sa cunoastem cat mai bine suplimentele alimentare, pentru ca de foarte multe ori ne fac viata mai usoara.

Motiv pentru care, astazi, voi scrie cateva randuri despre faimosul carbune medicinal. Cat de eficient este si cui se recomanda.

Ramaneti alaturi de mine, in cazul in care v-am starnit curiozitatea si vreti sa aflati mai multe informatii.

Daca deja folositi carbune medicinal, probabil cunoasteti deja numeroasele beneficii aduse starii generale de sanatate.

Ce ar trebui sa stim despre acest supliment alimentar, pe numele de carbune medicinal?

Carbunele medicinal ne ajuta sa reducem flatulenta dupa ce am consumat anumite alimente. De regula, alimente care nu fac bine sistemului nostru digestiv.

Asa ca, putem spune ca se recomanda in cazul celor care au probleme cu balonarile sau anumite probleme gastro-intestinale. Chiar si intoxicatiile alimentare sau cele cu anumite substante chimice pot fi remediate consumand acest “banal” carbune.

Ce face mai exact? Acesta absoarbe toate substantele nocive, bacteriile, le neutralizeaza si apoi le vom elimina prin scaun.

In zilele noastre il gasim sub forma tablete, capsule sau pudra. Aceasta gama variata ne permite sa il consumam indiferent de preferinte.

Ce ar mai trebui sa stim? Cateva informatii generale!

Cand veti consuma carbune medicinal trebuie sa beti cat mai multa apa, pentru a putea actiona cum trebuie. Veti regasi si in prospect aceasta recomandare.

Cei care au boli cronice, care iau alte medicamente (antibiotice, anticonceptionale, etc) trebuie sa ceara neaparat sfatul unui specialist. Pentru ca exista riscul ca substantele bune, active, din medicamente sa fie absorbite de acesta.

Carbunele medicinal are culoarea neagra, asa ca sa nu va speriati atunci cand scaunul va avea o culoare inchisa.

Bine de stiut: este recomandat in cazul in care ati consumat prea mult alcool. Acesta absoarbe alcool, iar senzatia de mahmureala va fi diminuata.

Tenul si dintii nostri vor avea de castigat daca vom consuma carbune medicinal?

Carbunele medicinal ne ajuta sa avem chiar si un ten mai frumos, dinti mai albi.

Exista multe recomandari in ceea ce priveste albirea dintilor, asa cum scriam in randurile mai sus. Se pare ca putem aplica carbune medicinal pe periuta de dinti (umeda) si putem scapa de pete (cum ar fi cele de cafea sau vin), tartru.

Ar fi bine totusi sa cereti sfatul unui specialist atunci cand doriti sa va albiti dintii folosind carbune medicinal. Ca sa nu riscati sa afectati calitatea smaltului.

Ar trebui sa consumam carbune medicinal chiar si daca medicul ne-a spus sa nu?

Este important sa cereti sfatul unui medic specialist inainte de a consuma carbune medicinal, ca sa evitati alte probleme.

Acesta va poate recomanda cu exactitate care este cantitatea pe care o puteti consuma cu incredere.

Nu este indicat sa consumati acest supliment alimentar daca ati suferit recent o interventie chirurgicala, daca aveti obstructii intestinale, hemoragii sau alte probleme ale sistemului digestiv.

Cu toate ca este un supliment alimentar, trebuie sa invatati sa nu faceti exces si sa-l folositi doar atunci cand este cazul.

Un stil de viata sanatos si o alimentatie corecta trebuie sa fie mai importante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *