Asami: serul care ne scapa definitiv de chelie este acum la superpret!

By on October 11, 2017
asami

Cand vorbim despre caderea parului nu exista loc pentru glume. Este un subiect dificil pe care cele mai multe persoane il trateaza cu seriozitate maxima.

Sunt foarte multi factori care contribuie la caderea excesiva a parului si implicit la chelire si tot atat de multe produse care ne promit rezultate exceptionale.

Astazi o sa vorbim despre Asami, un ser care ne promite ca scapam definitiv si irevocabil de chelie. Sa fie oare chiar asa?!

Ce este alopecia si de ce ne schimba viata!?

La o simpla cautare pe internet aflam ca alopecia (adica chelirea) se datoreaza unor factori precum: stres, mediu, factori genetici, insuficienta cantitatii sanguine de la radacina parului, dezechilibru hormonal sau al sistemului imunitar, sampoanele sau produsele cosmetice.

Cumparati acum la pret promotional!

COMANDA

Asa cum ati observat si voi, chelia apare mai mult in cazul barbatilor. Dar nici femeile nu sunt scutite de aceasta problema.

Din fericire, cazurile de femei cu chelie sunt mai rare, acestea fiind avantajate si de perucile pe care le pot purta. Unui barbat o peruca i-ar face mai mult rau.

Ce este Asami si ce trebuie sa stim despre acest ser minune!

Citind pe pagina oficiala a producatorului am aflat despre acest ser revolutionar ca este facut doar din ingrediente naturale. La cat de multe cazuri de persoane alergice exista, este foarte bine ca nu s-au folosit conservanti sau chimicale sintetice.

In consecinta, din ceea ce ne spun producatorii si din ce am citit si eu pe pagina lor, orice persoana poate sa foloseasca Asami.

Tot ce trebuie sa facem este sa aplicam serul Asami de 2 sau 3 ori pe saptamana. Atentie: nu este recomandata clatirea dupa aplicarea serului.

Orice persoana il poate folosi pentru ca este foarte simplu de aplicat si putem sa il dam pe par oriunde am fi.

Rezultatele nu vor conteni sa apara, din punctul de vedere al producatorului dupa doar o saptamana. Mie mi se pare destul de greu de crezut ca atat de repede lucreaza acest ser, dar fiind facut din ingrediente naturale si din plante rare, este posibil.

asami1

Din ce este format Asami

Uitandu-ne pe prospect, observam ca in compozitia serului intra doar ingrediente unice. Se pare ca o echipa de oameni de stiinta rusi au dezvoltat acest ser, care este un biocomplex din extract de urtica dioica in combinatie cu ierburi rare, regenerante, fortificate cu vitamine si minerale.

Cativa termeni pentru care am avut nevoie de un dictionar de specialitate, dar din cate am putut observa exista si sunt recomandate tocmai pentru a ajuta parul sa creasca.

Ce au uitat sa ne spuna cei care au produs acest ser

In mare parte am gasit pe pagina oficiala aproape toate informatiile de care am avut nevoie pentru a ma convinge ca este un produs bun.

Ceea ce mi se pare greu de crezut este faptul ca producatorii afirma ca Asami este eficient in 98% din cazuri. Nu toti oamenii sunt la fel si nu toate problemele cu caderea parului sunt cauzate de aceiasi factori. Pare greu de crezut ca toti cei care vor folosi acest ser vor avea din nou par. Dar cine sunt eu sa contest niste rezultate de laborator.

Mi-ar fi placut sa citesc pe pagina lor mai multe recenzii. Producatorii afirma ca au peste 5000 de recenzii pozitive, dar sunt doar 3 comentarii. Probabil unora le este rusine sa vorbeasca deschis despre propria chelie.

Care este parerea voastra despre Asami?

Imi doresc sa aflu parerea voastra despre acest ser care ne ajuta sa scapam definitiv de chelie! Ati avut probleme de acest gen si ati folosi Asami? Scrieti in randurile de mai jos si impartasiti cu noi experienta voastra!

Cumparati acum la pret promotional!

COMANDA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *